Passe-partouts & Belijningen.

Conservatie karton gaat de verzuring van uw kunstwerk tegen. verder is er de mogelijkheid van linnen passe-partouts of met gekleurde kern, of zelfs een glazen passe-partout. deze wordt dan direct op het glas geschilderd.

Afwijkende vormen zijn ook mogelijk. zo kunt u ronde en ovale passe-partouts bij ons verkrijgen.Of een passe-partout met meerdere uitsnede.

Passe-partouts zorgen voor dieptewerking, bescherming en afwerking van uw ingelijste foto, zeefdruk, gravure, tekening, litho enzovoorts.

De mogelijkheden met passe-partouts zijn groot. behalve variaties in kleur (bijna elke denkbare) kan je ook variëren in dikte.

Je kan een dubbele of driedubbele passe-partouts gebruiken.

Door het combineren van de diverse mogelijkheden met passe-partouts en belijningen, wordt uw kunstwerk een sieraad aan de wand.

U kunt hierin zover gaan als u wilt.   Alle combinaties zijn mogelijk.      De mogelijkheden met passe-partouts zijn groot.

Behalve variaties in kleur (bijna elke denkbare) kunt U ook variëren in dikte.

Men kan een dubbele of driedubbele PP gebruiken .

U kunt uw passe-partout extra aankleden met belijningen.   Bijvoorbeeld door potlood of stift lijnen, een gouden of zilveren bies, of door een verwassing.

Dit valt ook te combineren met een dubbele passe-partout of passe-partouts met creatieve uitsnede.


Kaart
Opbellen
E-mail
Info